AankoopBegeleiding

.
AankoopBegeleiding € 895,- (incl.BTW)

Je bent serieus op zoek naar een nieuwe woning. Misschien heb je zelfs al wel een account aangemaakt op Funda, zodat je het actuele woningaanbod ontvangt aan de hand van de door jou aangegeven selectiecriteria. En misschien heb je inmiddels al wel een huis bezichtigd.

En nu? Wil je de aankoop zelf regelen, zonder het inschakelen van een specialist? Met het risico dat jij met een roze bril de woning bekijkt, want je ziet je er al helemaal wonen. Of speel je liever op zeker en schakel je een specialist in die je kan behoeden voor een mogelijke miskoop? Want hoe vaak koop je nu een woning? Niet zo vaak waarschijnlijk. Je wilt dan wel dat dit goed gebeurt, door een professional die je kan begeleiden in het gehele aankoopproces. Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaar je duizenden euro’s, tijd en mogelijke problemen. Ons inzicht in de waarde van de woning, bouwkundige staat en onze messcherpe onderhandelingen resulteren in een lagere koopprijs dan je zelf zou kunnen realiseren.

HuisKopen-Alkmaar is zo'n specialist. Door onze ervaring en opleiding kunnen wij beoordelen of een woning voldoet aan jouw wensen c.q. eisen en kunnen wij mogelijke gebreken tijdig signaleren. Wij kennen de markt en weten dus of de vraagprijs reeël is en welke onderhandelingsruimte aanwezig is. Daarnaast zijn wij ook Erkend Hypotheek Adviseur. Wij kunnen dus prima in beeld kunnen brengen of de woning financieel haalbaar is.

Klik hier voor meer informatie over hypotheken en onze begeleiding.

Wat mag je van HuisKopen-Alkmaar verwachten?

  • Professionele begeleiding tijdens de bezichtiging(en).
  • Signaleren van mogelijk gebreken (asbest, betonrot, vochtproblemen, scheuren, funderingsproblemen enz.enz.) en een advies of het aankopen van die betreffende woning verstandig en (financieel) haalbaar is.
  • Alle onderhandelingen over de aankoopprijs én de gewenste voorwaarden zoals o.a. de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden en een bouwkundige keuring.
  • Input leveren bij het opstellen van de koopovereenkomst en het controleren van de koopovereenkomst of alle zaken/voorwaarden juist zijn vermeld. Uiteraard bekeken vanuit jouw belangen.
  • Doornemen en toelichten van de koopovereenkomst.
  • Controleren en doornemen van de door de notaris opgestelde stukken.
  • Inspectie van de woning voor de eigendomsoverdracht.

Voor onze kosten hoef je het niet te laten! Voor € 895,00 (incl. BTW) ga je toch geen onnodig risico lopen? Maak snel een gratis afspraakvoor een verhelderend gesprek.

Zoals je ziet zijn dit nogal wat handelingen en verantwoordelijkheden. Wij helpen je graag met de juiste aankoop van je nieuwe woning!